torsdag 10. mars 2011

Torsdag 10.mars.

Ja, dette har vore ein kjempefin dag!!! Ei uke som ikkje starta så bra, med tanke på at minstemann blei sjuk måndags formiddag..... Jaja, eg fekk gjort mykje sjølv om det var trasig å vere inne døgeret rundt. Det gjorde det berre ekstra godt å kome seg ut att onsdagen. :=)
Onsdag, ja, det var jo i går det. Var vel ikkje så mykje som skjedde då?? Tenke, tenke...... "Fjotthau"!! (Eg sjølv altså.....). Vi var jo i Kjeldebotn i går. Konsert med Ballangen og Kjeldebotn. Jaja......ein kan vel ikkje gå rundt og hugse alt heller??! Det gjekk sånn passe for min del, men totalt trur eg det gjekk bra. Kanskje ein liten nedtur då eg sjølv oppdaga at eg hadde tatt på meg lilla sokker. Ein farge som sjølvsagt ikkje er lett å legge merke til og som sikkert gjekk alle tilskodarane hus forbi. (Ironi for dei som er litt treig i dag).
Uansett, det blei vegd opp med den artigaste bilturen (både tur/retur) eg har hatt på mange år. Eg skal ikkje nemne kven eg sat på.....

Eg byrja vel eigentleg med i dag?? Sukk......Så lett å skrive seg bort. Ein er jo av og til (les ofte) i draumeland. Det fins vel heller ikkje noko håp om betring der. That's me!
Dagen i dag har vore heilmaks. Dei aller fleste sjelene eg har sett i dag, har vore blide. (Kanskje det har vore noko i støvet frå fabrikken i dag?? )
Sjølv om eg er glad i å lage mat, er det alltid godt å kome heim til ferdig middag! Kva er vel betre enn å ta seg ei tur i løypa etter det?? Jada.......... Eg veit mange av dåke er glad i sofaen. Eg er berre ikkje komen dit enno. Sannsynlegvis nokre år att til det:=)
To små "gluntar" og eg på skitur i fint føre. Det var berre lekkert!
Ikkje nok med det. Turen blei avslutta med ei kjempekoseleg musikkøving. (Det er som regel dagens høgdepunkt...) Det er så gøy å vere i lag med flotte mennesker!! Ein blir så glad då....

For å bevare ryktet.....skal eg ikkje seie at kvelden kommer til å ende så fantastisk. Hmmmm!!! Det får andre ta seg av! Thihihihihihhihihi......

For å gni det inn...................................................... EIN DAG TIL og så er det vinterferie!!!Yuhuu........ Så kan alle maskinistar, juristar, kyr, politi, trailersjåførar, "høner", lokomotivførarar og blomsterhandlarar ha det så godt. Ikkje min feil at dei valgte feil veg å gå. Hehehehe...... Kjære snø "here I come".

Ha ei fantastisk fin natt (det er berre å drøyme om meg) :=) Det blir sikkert ein fin dag i morgon også og helga med. Stå på for ei betre verd og bla, bla, bla, bla...........

Æ kan gi dæ alt du træng.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar