tirsdag 20. november 2012

Hmm.....

Etter å ha sett gårdagens episode av Farmen, kan eg trygt seie at enkelte der inne faktisk er hakket meir utspekulert enn det eg sjølv er. Eg elsker sjølvsagt "fanterier", men å bruke tannbørsten til andre på hest, ku osv osv..........Det er berre kvalmt og ekkelt!! Til og med eg ville ha stoppa det om eg hadde fått sjansen. Det er liksom å ta det litt for langt.
Ikkje veit vi kva bakteriar dyra har i munnen heller! Jaja...... Det var sjølvsagt artig, men eg kjente det snørte seg i magen også. Ingen tvil om det!
Sånn eigentleg tenker eg mest på om at det er avslørt overfor dei "uheldige" tidlegare, eller om dei også fekk denne hyggelege overraskinga i går kveld?! Hadde det vore meg, ja, då trur eg at eg hadde spydd....... Viss dei først såg det i går, reknar eg sterkt med at dei ikkje var så blide då dei la seg! Sjølvsagt berre ei antaking.........
(Ellers så skal eg ikkej stikke under ein stol at eg ville ha hemna meg, eg også!) :=)

Vellydende ubehag. Jaha?? Det må då vere dagens setning?! Eg veit ikkje heilt om eg skal analysere den setningen, eller om eg rett og slett skal analysere journalisten BAK setningen.......... Tolvfingertarmen vibrerer lett her eg sit. Svetten lar enno vente på seg, men om eg les meir, dukkar den vel opp den også!
No gidd eg faktisk ikkje opne saka for å sjå kva måte journalisten brukar for å ro seg i land med denne overskrifta, men eg kan seie såpass at det lille hovudet mitt er ikkje i stand til å på eigenhand sjå ei fornuftig forklaring på det.
Eg veitd et er snakk om Rhianna, så ergo er det nok ei konsertvurdering. Jaja.......Kanskje ho syng så flott at det er ubehageleg?? Kven veit?

Vekter fant pytonslange på kjøpesenter. Denne slangen frå Vest-Afrika har visst forvilla seg tul Noreg og nærare bestemt Moss.
Kva du trur om det hadde vore eit hysterisk kvinnfolk som hadde funne slangen ved eit tilfeldig dobesøk? For det var på eit toalett denne kongepytonen blei oppdaga. Ein slange på 150cm. Ikkje så altfor grueleg lang, men sikkert lang nok til å skremme dei aller fleste.
Så spørs det korleis den hamna på dette kjøpesenteret. Litt utroleg om den har krype heilt frå Afrika og inn på eit kjøpesenter i eit av nordens kjøpesengter. Hahahaha...... Tippar det er fleire som vegrar seg for å gå på do der den næraste tida.
(Den er dog ikkje giftig!)

Kvinne hadde leiligheten full av kroppsdeler. 37-åringen har tydlegvis hatt det ganske så gøy! Berre så det er sagt.....Ho er ikkje norsk. (Likevel...ikkje så langt unna. Gøteborg.)
Politiet fann eit heilt skjelett og dei trur ho brukte det til seksuelle formål. Nekrofili, kalles det!! (Ekkelt....)
Berre tanken på alle hovudskallane som låg der på golvet er nok til å bli kvalm av. å kvar sine lyster, seier eg!
At ho hadde tilgang til desse kroppsdelane som ho hadde mange av, skuldast nok at ho hadde låsekoden til eit likhus. Akkurat det kan vel ikkje kallast heldig??!!

Nei, eg trur eg tar meg ein pause!!!!
Ha ein fin dag :=)


1 kommentar:

  1. Kvinnen har tidligere gitt en grundig innføring av hva hennes nekrofili innebærer. Hun går under nicket Lelwani:
    https://www.flashback.org/t123478

    SvarSlett