søndag 19. juni 2011

Sundag 19.......

Jezzzzzzzzzzzzzzzzes! At det går an. Det er så vidt augelokka klarer å løfte seg. Her er det om å halde tunga rett i munnen slik at eg ikkje sluknar med maskinen i fanget. Snakk om å vere i koma. Når Beathe slår til, ja då slår ho til!! Sann mne ord.
Den første som forlet festen på kvelden, kven er det? Hmm.....Beathe?? Tja, ikkje så langt unna sanninga. Kven legg seg først? Hmm......Beathe?? Joda:=) Kanskje dei har rett dei som påstår det. Dei fekk i alle høve feil i går. Det høyrtes veldig rett ut i går når enkelte sa at "den første som sluknar i kveld blir Beathe". Sju halvgalne kvinnfolk på tur (utan mannebein!!!!). (Det skal seies at vi prøvde å å skaffe nokre bein, men det var ikkje så lett, langt inni skauen som vi var). Uansett, då klokka bekka åtte kom den første gjespen. "Sjå på ho der. Snart e det bare å få ho tell sengs!" Neida, sa eg litt uviss på meg sjølv om dette skulle bli ein kveld der halve moroa kom til å gå bort i soving. Det gjekk berre godt:=)  Eg henta meg inn og dei neste timane blei riktig så gøy. Det er lenge sidan eg har flirt så godt som i går. Vi hadde det knall, og då stampen etter mykje pes endeleg blei varm nok, ja, då var vi fleire som fekk oss ny bolig. Ein laurdagskveld i stampen var ikkje feil. Det kan ein fort bli vant til! Jaja........ Timane gjekk og hendene blei riktig så skrukkete etter å ha vore i vannet i x antal timar. Så lenge andre ting ikkje blei "skrukkåt" så gjorde jo ikkje akkurat det noko. Thihi.....
Ein etter ein blei angrepen av "trøytta". Ein etter ein tok dei kveld. Dog ikkje eg! Den som påstod at eg kom til å slukne først, tja, ho tok grundig feil. Eg trur eg må slått alt av rekordar i går. Halv fem var det berre å bite i det sure eplet og skjønne at no må stampen få fred. Så klokka fem blunda augene og var sikkert lukkeleg for akkurat det.
Ein ting er sikkert.......Det er utroleg fint å sitte og sjå på at sola held på å demre. Vèret var jo så fint og tidleg, tidleg på morgonen er det mykje fint å sjå i så måte. Likevel, det er nok ikkje så lurt å bruke for lang tid til å gløtte på vèret når ein veit at førstemann sannsynlegvis kjem til å vakne om eit par-tre timar. Så dagen i dag er heilt fin, men i kooooooma! Eg må nok sørge for at eg held meg i litt aktivitet utover ettermiddagen. Det går vel aller helst bra. Sannsynlegvis blir det superlenge til neste gong ein sånn "happening" kommer til å skje i forhold til meg. Aller helst trur eg det kommer inn under eingongshendingar. Dyna og eg er litt for gode vener til at natta vil få ha besøk av meg som utegjest så altfor ofte:=) Det var uansett verdt det. Det blei ei herleg stund. OG sjølv om vi tilslutt berre var to, kven ville ikkje vore floge på veggen når sju bikinikledde kvinnfolk boltra seg i vannet? Hadde eg vore mann, hadde vel eg vore ein av dei:=) Hahaha........

I tillegg oppdaga eg ein ting til. Ein "date" i ei badstu ville ikkje vore å forakte. To "svette" kroppar........ say no more!

Hasta luego!

I love you just the way you are.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar