fredag 17. juni 2011

Fredag 17.juni:=)

Det er fredag, det er helg, det er tid for å gjere ingenting. Her ligg eg som eit slakt på sofaen. Det er så varmt at eg innimellom trur eg er komen i overgangsalderen. Hadde eg berre ikkje visst betre.......Thihi.
Nei, det er vel enno lenge til den dukkar opp. Er eg heldig, så aldri:=) Det ville jo vere ein lykke!
Eg skal ikkje klage på varmen. Heller den enn regn.

Det er 100% stille rundt meg. (For ei stakket lita stund i alle høve...). Det varer vel ikkje lenge. Snart kjem det vel litt musikk ut av høgtalarane eller pianoet. Tenk eg er åleine heime resten av døgeret, og så ligg eg her istadenfor å spele av hjartens lyst. Kva er det som er gale i dag??? Ingenting, er eg stygt redd for. Det er nok berre lenge leve latskapen.
Det er deileg og kjedeleg å vere åleine. Akkurat det er vel ein god kombinasjon?? Eg flire no litt for meg sjølv...... Eg veit det høyres rart ut. Korleis kan kjedeleg vere deileg? Det er mest det at det ikkje er kvardagskost å vere heeeeilt åleine. Roen som er då, er berre fantastisk. Likevel, det blir liksom litt einsamt. No er det jo nok av folk rundt om, så akkurat det burde ikkje vere noko problem, men eg kjeder meg heller:=) Eg er uansett ikkje ferdig med boka mi.
Skal eg vere ærleg, var det ei stund i går der eg vurderte å slutte å lese i ho. Boka er bra, men i går kom eg til ein bite der det var direkte ekkelt å lese. Eg levde meg sånn inn i teksten og eg blei reint litt redd. Når forfattaren skildrar slik han gjorde i det eine kapittelet.......huff, ja då klarte eg nesten ikkje å lese. Det gjekk heldigvis over. Og snart er daten min med Jo Nesbø også snart over. No trur eg kanskje at eg vil utforske ein annan forfattar, men eg har ikkje peiling på kven. Forslag på gode bøker motas med takk:=)

Ellers så må eg berre kommentere facebookbruken min. Eg er litt imponert over meg sjølv...... Hvis eg har vore innom i tre timar tilsamans dei to siste månadane, så må det vere maks. Kvifor eg nesten ikkje er der? Vel, ikkje spør meg. Det er vel ingen andre å spørre, men eg har ikkje noko svar på det. det berer er slik. Eg byrja akkurat å reflektere over nettopp det. Så eg må innrømme at eg syns det er ganske bra!Einig? Veit ikkje om Harry Hole skal ta litt av æra for det eller om det ligg andre årsaker til grunn. Kanskje facebook ikkje lenger er så spanande?! No går vi mot sommar og då blir bruken uansett redusert.

Nei, ei våryr kvinne åleine heime henslengt på sofaen......Kan det vere bra? Eg trur eg hiv meg rundt og trør meg ein tur langs vegen. Kanskje eg ser noko skikkeleg spanande på min veg? Kven veit? Kanskje eg går våryrskapen av meg........ (Det går ikkje an i følge ein av kollegaene mine. Kva han siktar til då skal vere usagt).

Hasta luego:=)

Little darling can't you hear my plea....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar