tirsdag 2. mars 2010

Tysdag 2.feb.

Det var hardt og brutalt å byrje med å stå opp tidleg att. Etter å ha snudd døgeret nokre dagar meir enn normalt, var det ikkje berre berre å stå opp i går morges. I dag var det hakket lettare, men likevel "tungt". Misforstå ikkje.....det har vore to flotte dagar!! Det har berre vore nokre trøytte auger som desse dagane syns det var ille å opne seg.

I går ettermiddag var eg i skiløypene ved "Dammen" og stod på ski i lag med minstemann:=) Det var veldig "gøy", men løypene var ikkje noko særleg å skryte av. Det vil vel kanskje vere rettare å seie at det faktisk ikkje var løyper i det heile..... Jaja, vi karra oss i alle høve rundt i løypa. I morgon (onsdag) er det tid for skirenn. (Ikkje det at eg har tenkt å delta sjølv. Trur eg overlet det til andre)... Det er i alle fall ein som gler seg!!

Dagen i dag har eigentleg vore ganske så bra. Eg var vel heime frå arbeid rundt fire og heldig som eg var (bruker å vere det på tysdagar) kom eg heim til ferdig middag. Det var rett og slett deilig, sjølv om det var Steffen som hadde bestemt kva vi skulle ete. (Det er berre to forslag som florerer oppi hovudet hans..... så med mindre eg har veldig lyst på hans favoritter unngår eg å spørre han om forslag til middag. Hehe...... ).

Uansett......"Dagens" høgdepunkt har utvilsomt vore øvinga i kveld. Det er alltid gøy å øve!! Akkurat no sitter eg her og nynner på "I could easily fall in love with you...". Det er mange fine songar der ute i den vide verden. Berre så synd at ein sannsynlegvis aldri vil vere i nærleiken av å høyre dei fleste. Tenk på alle songane ein går "glipp" av....

Nei, på tide å ta kveld. Det er vel ikkje så sunt å sitte her foran dataen på denne tida av døgeret. Eg får heller sjå til å få nok timar til skjønnhetssvevnen min:=) Det kjem fleire dagar etter denne!
Ha ei god natt!! :=)

Hasta luego!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar