onsdag 7. oktober 2009

X-factor?

Har akkurat sett ein episode av tvserien X-factor. Dommarane skal plukke ut sine fire favorittar som skal gå vidare.... Kven skal dei velgje?? Kva er x-factor? Trur ikkje det er så lett å definere det. Det kan vere den med mest utstråling, men kan det ikkje også vere den stillaste av dei alle som formidler musikken på ein så særeigen måte at ein får gåsehud av stemmen? Der er ei god blanding dommarane har å forhalde seg til. Der er ei som er så svaksynt at ho nesten ikkje ser dommarane der dei sit. Ikkje utfaldar ho seg i noko større grad. For det meste står ho berre der. MEN du verden for ei stemme! Så kven avgjer om det er x-factor eller ikkje?

Har vi nokon med x-factor her i bygda?? Skulle gjerne drøfta nokre menn i eit band eg kjenner godt til, men trur eg gjer best i å la vere! :) Det kunne sjølvsagt vore skøy, men ikkje sikkert alle dei ville tykt at det er så skøy. Så denne runden vel eg å vere fornuftig.

Vi er alle ulike mennesker og alle bør respektere det, men det er ikkje til å stikke under stolen at det er lettare å "like" dei med litt x-factor:)

Hasta luego!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar