fredag 16. oktober 2009

Helg! :=)

Så var det helg att! Nå har eg stort sett hatt helg i tre veker, så ikkje at det vil gjere store forskjellen... Jaja. Har fått gode meldinger i dag. Ikkje har eg kyssesjuko (ikkje det at eg har kyssa på så mange...så var vel eigenteg klar over det) og ei heller svineinfluensa. Så eg slepp å gå rundt å grynte, så bra er det. Det negative må vel då vere at sjansen enno er tilstades for at eg kan få ein ny runde med influensa. Når gryntingo kjem til Kjøpsvik.....Så sånn sett skulle eg ønska at det var det eg har hatt. Det vil også seie at eg ikkje kan smitte nokon no, så då gler eg meg til måndag og arbeid!! Eg er ikkje skapt for å liggje heime og synes synd på meg sjølv. I alle høve ikkje når ein har eit arbeid ein trives i. (Berre lungene vil ta til vett og kome seg litt meir).

Å vere sjuk inneberer at ein ikkje kan vere sosial. Tre veker uten noko sosialt liv av det større merkes også på kroppen. Kjenner eg treng litt sosial aktivitet!! Sjansen baud seg jo sjølvsagt i kveld. Øving!! JA!!! Har så lyst!!! Det hadde vore så gøy å brukt fredagskvelden til å øve! Kor ofte er det at vi øver ein fredag?? Sjelden vare..... Kan ikkje øve i kveld, eg. Det er derfor eg skreiv sjølvsagt... Trenger nokre dagar til på meg før eg får energi nok til det. Får håpe dei andre får ein koseleg kveld!

Eg byrjer å få eit forhold til ein heil haug med såpeseriar... Nice! NOT. Men det er snart over heldigvis:) Men det er jo koseleg å sjå "Med hjartet på rette staden" kvar dag, då:=) Sjølv om det ikkje er så mykje action av nyare dato i den gården, har mange av dei som er med i serien sin eigen sjarm og det gjer serien ganske bra. I alle høve koseleg og lett å flire til. Kanskje eg skulle foreslå kjenningsmelodien for bandet!! Hehehehe.....

Har akkurat karra meg ut av sofaen og vore ein snarttur på kjøkkenet. Kjenner lukta byrjer å sive inn i stova. På ovnen står pinnekjøttet og putrer. Det er ein mann her i huset som trur det er jul året rundt, så i dag har han visst lyst på pinnekjøtt. Heilt normalt! Trur eg står over det sjølv. Har ikkje så stor matlyst for tida og julemat er ikkje det eg aller helst vil ha fredag 16.okt... Så eg trur det blir pitabrød med innhold på meg i dag.
Det er vel obligatorisk å lage noko godt som serveres på fint oppdekka bord når det er fredag og laurdag. Då skal ein jo slappe av og nyte at det er helg! Slik ser eg det i alle høve... Men i dag har eg ingen fredagsfølelse i det heile, så då gjer det ikkje noko om vi alle et ulik mat:) Heilt greit. ikkje kjenner eg energien til å lage ramma rundt det heller, så vi får seie at neste helg er ein attende i rett spor att.

Om tre timar kjem den flotte sonen min heim frå barnehagen: Han har vore så omsorgsfull den siste tida. Spesielt mot mor si!! :=) No tar han helg han og. Håper eg kan vere litt ute med han i helga. Det er mest han den siste tida har gått ut over. Han saknar nok å herje litt med "mamma".

Så då tar eg helg!! I kveld er eg ein annan stad i tankane :=)I staden for å spele sjølv får eg ta til takke med kveldens episode av X-factor. Kanskje slenge ut nokre fine kommentarer om Jan Fredrik Karlsen. Hehehe.... Bruker å seie at han er så deilig..... berre for å irritera ein annan her i huset... Han liker han ikkje i det heile. Spesielt ikkje når eg later som om han er "Gud"...ahhh.
I utgangspunktet er han ein energirikrik (litt for mykje) og flink mann, men dog IKKE deilig. Men som sagt....gøy å late som om når nokon bryr seg om det!! YES! LOL!!

Hasta luego!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar