søndag 12. september 2010

Sundag 12.september.

Ufrivillig keivhendt!!!! Det er visst ikkje berre, berre det...... Eg skal ikkje klage. Kanskje eg skal seie det vanlege pisset om at det alltid er nokon som har det verre....:=) Det er jo det!?! Trur kanskje ikkje at det er det eg tenker på desse dagane.

Hjelpeslaus er ikkje bra å vere for ei som likar å vere det motsatte. Eg er bra sta, så eg skal få til det meste. Til no er hovudproblema bh-en og sokkane. Noko anna hjelp vil eg ikkje ha!!!! Kanskje eg må lære meg eit par triks av dei "don juan-ane" om å ta av bh med berre ei hand.....Eller, det er vel aller helst påkledninga av plagget som plagar.... Kva betyr eigentleg det for mitt daglege liv?? Joda, følgeleg må eg opp mykje tidlegare enn eg brukar (så eg når Einar før han stikk av til arbeid).
Stakkars meg!! Så grusomt.....Stå opp før halv sju..... Jajajaja, eg veit det er å syte!!! Det er ikkje sååå gøy å stå opp tidleg når dyna er så varm og god. (Like viktig som alle verdsproblema!).

Det er berre gått tre døger no. Tro kor lei eg skal bli på slutten..... Då blir det sikkert syting.
Det er godt dei enno har med sjuke tema i KK, så har eg noko anna å gnøfla tankane mine på!! :=)
"Bedre sex med alkohol?" og menn om å seie "jeg elsker deg". Veit ikkje heilt kva svar eg forventer av dei, men eg skal no åpne bladet og sjå!

1) Alkohol gjer oss meir lystne på sex (går det an??), samtidig som evna til å fullføre blir dårlegare. Tjo og hei.....Best å finne ein balansgang då:=) Litt av begge deler....hehe.
Så har eg nettopp lært (av eit magasin!) at vi bruker lengre tid på å få orgasme. I tillegg er fylleorgasmen svakare. (Det vil vi vel ikkje ha noko av?)
Avslutningsvis konkluderer dei med at den subjektive opplevinga av sex ikkje alltid stemmer med objektive målingar..... Kva i alle dager betyr det???? Det må vere at når hemningane blir borte, kan halvbra sex opplevast som fantastisk! Halleluja!!!

2) Eg elsker deg...... Kor ofte vil vi høyre dei orda. Trur kanskje vi er ganske ulike på det området.
Kvinnene altså..... Om eg ikkje tar heilt feil, er det nok dei som ville ha blitt bra skeptisk om mannen kom heim og brukte dei orda. "Ka galt har du gjort nå da??".
Det magiske antallet tre menn er intervjua. Dei har innarbeidd godt dette her med tre stykk! Det merkelege denne gongen er at dei er ganske så samstemt. Ingen av dei seier det så ofte... Årsak? Jo, då mistar orda sin verdi. Hmm!! Trur ikkje eg ville valgt ein av dei, nei.... Det er jo koselege ord å høyre:=) Eg må inrømme at eg ikkje er i samme båt som dei som syns det berre er ein klisjè.
Så når dei berre er opptatt av å få fram at behovet for å høyre desse koselege orda ikkje er så stort, ja, då gidder eg heller ikkje lese alt dei seier.

No har eg til og med klart å få skrive dette tullet med berre ei hand. Kva er det då å klage over??? Nei, god natt og sov godt:=)

Look into my eyes
you will see......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar