mandag 21. juni 2010

Joda.....

Så var det over. Vi lever enno og det er eit bra teikn! Nokon skildrar oss som gal, andre brukar mildare ord..... Det er eit heilt år til neste gong, men vi står han a'. Det var berre tilfeldig at det hamna på same datoen som i fjor. No blir kunsten å treffe like godt neste år.
Om det er vèret som er skuld i at det gjekk som det gjekk, eller om det fins andre årsaker skal vere usagt. Vi slepp i alle høve film av oss på nettet i år!! Kven si skuld er det??? Det må vere ho "Amarulla".
Av ein eller annan grunn trur ho at Tysfjorden er full av kvikksand.....:=) Vi har ikkje slikt ute hos oss. Trur heller det var dårleg kondis som skremte ho frå å trø den lange fjera ut til sjøen. I tillegg er det jo så djupt!!!! På ei fjere som går fleire hundre meter ut og aldri rekk deg til navlen eingong. Desperat etter unnskuldningar??? Jepp! :=) Nei, tøff i kjeften, ja!

Av ein eller annan grunn, til trass for at det berre var tre tilstades, klarte vi å bli kjent med bra mange. Forstå det den som kan..... Kanskje det er derfor vi blir stempla som gal? Vi er ikkje schizofren (skrives det slik????)!!! Eller........Kanskje litt. Akkurat det er vel best å halde for seg sjølv! Sikkert nokon vi håpar på at vi ikkje treff med det første. :=)

"Veskeguri" sydde ikkje på meire enn tolv? vesker........ Løp og kjøp!!! Det blei sydd til nåla blei borte (gudskjelov for det)........

Ein tendens som repeterer seg gong på gong er at det alltid er ei som utpeikar seg til å få lykkerus. Det er ikkje eg......... Gleden er så stor at sjølv om det er blitt leggetid og pysjen er komen på, så er det vanskeleg å slå av lykkeknappen. Akkurat det er til "Veskeguris" enorme store fortvilelse. Når ein snur seg i senga med både tornado og virvelvind i ryggen i tillegg til hysteriske latterbrøl av sengekompisens harme.......ja, det må jo berre bli suksess!!!

Lettlurte Moværingar og andre rare skapninger hadde vel håpa på betre tilbod då ei berte frå Sverige ringte dei og tilbudde dei "gode" abbonnement frå Telenor. Særleg aksenten var bra!!!

Jaja....... Byrjinga på turen var no best!!! Når til og med eg klarte å bli flau på vår ferd, ja, då er det vellukka!!! :=) Trur det må vere eindel turistar som trur at vi er halvgalne damer utan at eg skal kome inn på kvifor. La meg sei det så enkelt som at eg som sjåfør eigentleg var heilt uskuldig, men med kløkke hovud på passasjerane, så var det lett å lure alle til at det var eg som stod bak djevelskapen!! Veit ikkje heilt kva meiningar fergemannskapet må ha gjort seg om oss?!!? (......og stakkars den unge fergebillettøren som ikkje visste kor han skulle gjere av seg då vi prøvde å overtale han til å bli med:=) Litt sleipt av oss å skremme han slik!! Han gjorde i alle høve eit tappert forsøk på å ikkje bli flau. Kva unggut er det som ikkje blir satt ut av at tre middelaldrende kvinnfolk kjem og skal gjere kol på han??

Vi kom oss heim!!!! At det fins turistar som kanskje ikkje har sett anna enn ut av sitt eige vindauge heime.......sann mine ord. Det var ei oppleving av dei store berre det å sjå kva dei fekk gjort i løpet av den lille fergeturen på berre 25 minutt. Av og til lurte eg litt på om det var enkelte som hadde hyra hunden sin til å vere fotograf. Vi såg hundesjåførar, hundar som passa på at alt gjekk bra, hundar som......... you name it!!
Uttøyninger i primadonna stil er vel ikkje kvardagskost for oss som bur så innelukka. Beklagar om eg trør nokon på tærne når eg seier at det ikkje er noko av det smartaste eg har sett i livet mitt. Eg har då verkeleg stått i nokre fergekøar. Eg må vel i same slengen krype til korset og seie at eg nok ikkje klarte å halde meg alvorleg i ei sådan stund. Måtte uttøyaren tilgje meg for det......... (Dog kunne han ikkje sjå at eg flira!!).
Vi skal ikkje gjere narr av andre, men det er ikkje så lett når det boblar over inne i deg. Det er ikkje alltid berre berre å halde att!!

No ventar eg berre på å sjå bilete av alien mima av "Amarulla" på nettet. Det er rett og slett berre genialt. Kven hadde visst at det fantes eit slikt talent??? Joda, så lenge ho er lettlurt på enkelte områder, så er det lett å overtale til slike ting. Eg ventar i spaning........

Må alle ha ein triveleg sommar!! Forsmaken vår på akkurat det er vel i hamn og vi gler oss til masse deilig sommarvèr. Så får eg håpe det blir lagt opp nokre øvingar i løpet av sommaren også!

Show mw difference if you can, between a woman and a man...........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar