tirsdag 1. september 2009

Saknar Nesna!!

Heilt sidan Trude, frå klassen min på Nesna, byrja å mimre frå musikaltida vår har det lege og murra i bakhovudet mitt. Det beste er at vi den gong spelte inn oppsetningane våre. Problemet mitt har fram til no vore at det er på VHS-film. Med god hjelp av ein kjempegrei ekskollega her i Kjøpsvik har eg no fått lagt filmen vår av "Les Miserables" over på DVD. Så i dag har eg sett den ikkje mindre enn to gonger. Det er som om ein blir satt tilbake i tid tvert!!
På den tida øvde vi kvar ein dag. Enkelte dagar var eg oppe i ti timar. Det tar tid å kome gjennom alle solistane i tillegg til koret. Med tanke på at ei forestilling var nesten to timar lang, og eg speler 98% av tida, er det ikkje rart eg satt der med armen smurt inn med tigerbalsam og støttebandasje. Det var godt når alle framføringane var ferdige. Men du og du kor stille det vart rundt oss når vi ikkje hadde noko mål å øve mot.
Det fins ingen større og betre musikal enn denne. Draumen min har i MANGE år vore å reise til London for å oppleva den live. Kanskje på tide å gjere noko med det snart!

Om vi hadde hatt samme rammene i Kjøpsvik, kunne det vore kjempespanande å gjere noko liknande her.

Om to dagar starter vi opp med korpsøving. Det får helde den næraste tida:) Håper mange dukker opp for å spele. Styret har gjort ein veldig fin jobb med evalueringa av fjoråret og har i samtaler med dirigenten kommet fram til veldig bra endriger og mål med øvingene. Det var enkelte ting som ikkje fungerte så godt i fjor. Det blir det no retta opp i.
Håper alle stiller! :) Ellers blir eg skuffa. Det blir ikkje det same utan enkelte.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar