søndag 20. september 2009

Impulsiv?

Tja...veit ikkje heilt kor grensa for å vere impulsiv går, men trur eg er i nærleiken. For å vere heilt ærleg er det fleire som burde vore ein god del meir impulsiv enn dei er! Uansett.... Eg har vel alltid vore litt impulsiv av meg. Siste nytt på den fronten er visstnok det siste prosjektet mitt. Forrige helg var eg i Bodø og besøkte storebror min. Det er klart ein ikkje drar på noko bytur utan at det går litt pengar! Eg er vel ikkje noko unntak der.
Laurdagen tok vi alle borna med på "lekedilla", eit eldorado for leikelystne born. Etter ei stund lot vi bror sitje att der med alle borna, medan vi andre tok oss ein etterlengta bytur. Der har dei mykje bra! Ikkje minst hadde dei eit flott bilete. Det var berre å dra kortet det!
Då eg kom heim sundags ettermiddag, så eg på stueveggen. Hmm......biletet skulle hatt litt anna farge rundt seg for å gjere susen. Så på null komma null var det bestemt. Med ein overgjett husbond ved sida av seg, var det berre å konstantera at det var einaste moglege utveg. Han var snar med å seie at skulle stua males, så måtte eg berre sørge for å få det gjort på eigenhand. Det var greit nok det... Det første eg gjorde mandagen etter arbeid var å sørge for å få malinga i hus mendan impulsen enno var fersk. Kunne ikkje sørge for at den skulle få sjansetil å gå over!
To vegger med to strøk seinare, var det ein som ikkje kunne halde fingrane sine i ro lengre. Kor blei det av han som sa at eg måtte fikse alt sjølv?? Då han såg kor fint det blei, fekk han blod på tann. Det passa meg utmerka. Ting gjekk mykje raskare med to.
Så no har eg fått ny stue med eit stort, flott bilete på vegen. Temaet på biletet?? Tipp ein gong... Musikk:)

Helga kom og eg var stuptrøtt. Det hadde vore LANGE kveldar heile uka. Då var det godt å kome på hytta. Trur det blir 2 uker til neste gong. Einar har planer om ei guttehelg på hytta. Då skal eg kose meg her heime!

No skal eg gjere noko uvanleg! Klokka er såvidt passert ti og eg skal rett og slett kome meg i seng. Blir farleg utkvilt i måro då!! :) Natta!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar