søndag 27. september 2009

Innholdsrik og bra uke!!!

Denne uka har eigentleg vore ganske innholdsrik. Den starta ganske bra då!! Fekk ei melding tysdag formiddag som gjorde meg veldig glad. Det skulle vere øving med gruppa på kvelden. Eg gledde meg til å øve og gøy var det!! Liker alltid å spele. Nokre mjuke og nokre stive fingrar møttes for å spele litt. Håper det ikkje blir lenge til vi møtast att!
Torsdagen skulle eg eigentleg berre ein snartur innom skulen på ettermiddagen. Det endte med at eg og Steffen deltok aktivt i fotballkamp med ein skokk av born. Det var gøy det og. Vi blei ganske svett, ja. Alltid gøy å leike med born!! Kvelden blei avslutta med ei hyggeleg øving på klubbhuset.
Fredag var det årsmøte i NPC og pizza + flytandes på kroa. Som dei førre tinga var også dette ganske hyggeleg. Eg var først med musikken før eg "joina" Eve. Vi hadde avtala på forhånd at vi skulle gå ut i lag. Koseleg!
Roger har fått det kjempefint på kroa. Han har fått mykje skryt og det ser ut som han gjer ein bra jobb. Flott! Ikkje minst at han serverer middag kvar dag og tar hensyn til dei eldre kaffedrikkarane som har sakna den stunda på formiddagen. I sommar dreit drivarane både i middag og dei eldre. Det seier seg sjølv at det ikkje går bra. Roger ser på dette som viktig. BRA!!
Lørdag var det fotballspeling på nytt. I heile to timar var vi i aktivitet på skolebana. Då gjorde det godt med indrefilèt på seinettermiddagen!! I tillegg baka eg ei kaka:) Men den overlet eg til dei andre å spise. Ellers er det jo ingen vits i treninga......
I haust har eg holdt eindel på med kortlaging. I dag har eg vore på eit tre timar langt kurs med ei frå Fauske. Lærte mykje!! Det beste var at også dette var skøy!! Så takk til Tone Iversen som maser på meg og drar meg med på dette!!
Litt trim har det blitt i dag og. Litt jogging i regnet og sykling i kjellaren har vel forbrent nokre kaloriar. Det kjennest bra!

Så alt i alt har eg eigentleg holdt på med mykje denne uka.
Nå er det sengetid og kryssordløysing som står for tur. Så håper eg det ikkje blir for lenge til eg får melding att..... :)
Hasta luego!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar