mandag 2. mars 2015

Så det så...

15 måter folk tok hevn på sin utro partner. Å helle ei bøtte avføring gjennom ruta på bilen er kanskje ein av dei mest heslige metodane. Tagging av garasjeporten er meir av den snille sorten, sånn bortsett frå at det kan bli litt pinleg for den det gjeld. Ein bør kanskje la vere dersom ein vil gje forholdet ein ny sjanse. Tagging vil nok sette inn daudsstøtet.
Tagge bilen......... Du er ferdig! Partnaren vil nok sjå på det som hakket verre enn at han var utro. Bilen køddar ein ikkje med!

Som innleiinga seier, er det snakk om 15 måtar det er tatt hemn på. Fjorten av metodane innebærer herverk av køyretøy. Å helle avføring inn bilvindauget er det einaste som ikkje har noko med tagging å gjere. Alle dei andre fjorten handlar om tagging av garasje, bilen, båten eller mopeden. Ergo kan det virke som om at folk anten er lite kreative, eller at dei faktisk har skjønna at bilen er det mest heilage ein mann kan ha.
Etter nærmare ettersyn så er det faktisk ei som har vore hakket meir kreativ, men likevel.......det er hærverk av bil. Beskjeden er vel krystallklar!
 (Biletet har eg henta frå nettsida til Nettavisa. Ergo har eg ikkje vore så heldig at eg har fått sett dette skuet på ordentleg. Eg trur kanskje eg ville fått meg ein god latter då!)


Veskene du må ha i vår. Hahahahaha.........Jaujau, seier eg berre. Sjå på dette biletet under og vurder sjølv om det ville tatt seg ut at denne jomfrua hadde kommen spradande med ei veske som dette.....spesielt den oransje.
I guess you can see my point?! Nettavisen har visst god fantasi i dag. Halve Noreg vil sjå teit ut med ei slik veske. Ta litt skinn og sy det ihop så du får ei veske. Lim på eit namn og plutseleg er den verdt så grueleg mykje. Eg tenker eg heller vil få statusen min klassifisert ut frå noko anna enn ei moteveske.

Har sendt 10.5 millioner til mannen hun er 95% sikker på ikke er svindler. Hmm.......Dei resterande fem prosenta ville vore nok for meg til å halde att ein slik sum. Vi snakkar kjærleik på høgt plan. Kjærleik mellom mann og kvinne som aldri har møttes. 

Ei kvinne blir skilt og "møter" ein ny mann. Ikkje noko galt eller unormalt med det, sånn ved første tanke. MEN å tru at draumemannen kan vere han du har møtt på nett, men aldri fysisk har sett og som til stadigheit hamnar i trøbbels å han ikkje kan kome heim til deg............Det burde ringe ei bjelle. 
Det gjer det ikkje, og ergo fortset "storyen".
Han er på forretningsreise i Afrika, men kjem seg ikkje derifrå av di han titt og ofte blir arrestert basert på falske anmeldelser, eller at han blir fråstjålen visum, kredittkort osv....... Alltid uheldig, med andre ord. 
Etter å ha motteke over 10 millionar kroner............Likevel kjem han seg ikkje derifrå? Hallo?? Knock, knock........Who´s there? 
Eg trur dei fem prosentane burde vere dei som kom tvilen tilgode, medan 95% burde vore usikkerheit. Jaja......Kva veit vel eg? Kan jo hende dei blir lykkeleg gift etterkvart....Let´s hope so. 
Om nokon skulle bli freista til å gje meg nokre millionar, skal eg ikkje seie nei, men eg trur eg droppar eit eventuelt ekteskap.

16 ting alle jenter tenker hos gynekologen. Allereie før eg startar opp med lesinga skjønner eg at dette ikkje stemmer. "Alle".
1) Eg sit aldri på venterommet og ser på ein plakat om HIV og tenker at eg kan ha fått sjukdommen. 
2) Eg sit aldri på venterommet og lurar på dei andre som sit der har herpes. 
3) Skulle eg sagt hei til ho som sat ved sida av meg? Det er ikkje noko ein tenker, men noko ein automatisk gjer, og ergo blir det aldri ei problemstilling.
4) Skal eg ha trusa på meg til eg er komen meg i stolen? Kva er vitsen med det, då? Det er i alle fall ikkje noko eg går og grublar på medan eg går mot stolen. Trusa ligg pent og pynteleg i den andre stolen. 
5) Eg har heller aldri lurt på kvifor eg ikkje valgte å ta meg ein jumper med lange armar! Kva har jumper med sjura å gjere??
6) Eg kunne aldri tenkt meg til å spørre om vagina mi er normal. Det blir ikkje så mykje som vurdert inni hovudet mitt.....
7) Eg tenker aldri at legen kanskje lurer på kvifor det er barbert/ubarbert der nede. Legen har vel ikkje noko med det å gjere? Legen skal jo ikkje akkurat vurdere høna, men indre organ.
8) Om det er nok glid? Hallo........? Bekymrer folk seg for det? Det er jo ikkje akkurat meininga at du skal sitte der i stolen og vere tent på legen. Legen får ta seg av den biten med glid. Det er ikkje vårt problem.

Tja........ Til no har eg slått ihel åtte av dei seksten punkta som liksom "alle" jenter tenker. Det er kanskje eg som er unormal? Kanskje alle andre tenker disse tankane? Spesielt det med HIV og herpes!! Med mindre ein har hatt sex med nokon ein ikkje bør ha det med, så er vel sjansen for HIV mindre enn lik null. Om dei rundt deg på venterommet har herpes, ja kva gjer vel det? Det er vel inga fare for at legen finn feil i di edle dåse sjølv om det sit andre der med herpes?! Tar eg feil, eller?

Nei, klokka nærmer seg straks midnatt og denne knetta skal straks ta kveld, Så ha ein fortsatt fin kveld og sov godt i natt!
Hasta luego!!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar