onsdag 28. august 2013

Denne knetta har vore ute og trimma. Ein trimtur som var alt anna enn deileg medan den stod på.
At det regna, er ikkje så nøye. Det hender at det er deileg å springe i regn også.
Problemet i dag var vel heller at beina ikkje spelte heilt på lag på resten av kroppen. Dei sørga for at det heile blei ein tung tur.
No sit eg berre her i sofaen og er enegilaus og tenker at resten av kvelden er det kun oppe blant dei små grå det skal vere noko form for aktivitet.

Mullah Krekar oppfordrar folk til å stemme Ap, Sv eller Raudt.
Då eg var yngre, lærte eg at avisene skulle vere politiske. Kanskje ikkje upolitiske, men upartiske når det kom til politikk.
No er eg eldre og veit betre. Heile valgkampen har ifrå media si side vore ganske så partisk. Så er også denne sida.
Ved å fronte at Krekar ønsker ei raud regjering, oppnår dei at "motstandarane hans" skal bli irriterte og kanskje gjere det motsatte.
Det viser berre kor mykje makt media eigentleg har.

Advarer mot saueslakting før Celtic-kamp.  Så har eg høyrt det også, at saueslakting brukes som rituale foran storkamper. Overtru på høgt plan??
Ikkje rart dyrevernorganisasjonar reagerer på det, når ein bruker ein fotballbane til slikt.

Slakting av dyr i tilknytning til sport er vel strengt tatt både uetisk og upassande. Men, men...... så lenge EG slepp å springe i blodet det avgjer, så er det vel ikkje så nøye. Berre ingen blir gana i prosessen!
Med tanke på at iforrige kamp hadde det tapande laget 17 bomskudd på mål.

VG helg hadde ein megastor tabbe her sist helg. Det er greit at journalistar gjer feil, men enkelte ting er rett og slett utilgiveleg. Spesielt med tanke på saker der ein kan hente informasjonen rett frå nett.

I følge VG helg, hold George Washington ein tale som er verdskjent og heiter Gettysburgtalen. Årsaka til at den var nemnt i avisa, var at det var ei oversikt over dei viktigaste talane som er blitt holdt og denne talen er på ein av dei øverste plassane.
But, but, but............
Washington var den første presidenten dei hadde "over there" og han levde då vitterleg på 1700-talet.
Gettysburg-talen blei holdt i 1863! Så med mindre Washington blei ein grueleg gamal mann, heile 131 år, så kan han så absolutt ikkje ha holdt denne talen.
Med andre ord er det ein annan stor mann som skal ha æra for ein slik tale, nemleg Abraham Lincoln.

Talen handla om fridom og demokrati. Heilt klart viktige moment med tanke på det vi har erfart i ettertid. Slavene skulle få rettigheiter og rasediskrimineringa skulle opphøre.
Så når ein journalist har klart å bomme så grasalt....... er det litt pinleg.
Dårleg forarbeid, eller noko liknande.
(Ikkje at eg kjem til å slutte med å lese avisa heretter, men eit lite spark i sida er på sin plass!)

Vet ikke hva han skal bruke 440 millioner på. Hahahahaha....... Dagens beste!
440 millionar? Viss han slit med å bruke dei og dei absolutt må brukast, ja så send nokre av dei til meg! eg tar gladeleg imot dei.
Rikingar no til dags......

I følge staten er Stine blitt far. Stine fekk brev frå Nav og like etterpå skreiv ho følgande på Facebook: Jeg skal bli pappa.
Jaja, undere skjer heile tida, så i dagens samfunn er det aller helst lite som sjokkerer.

Systemet har tydlegvis ikkje fanga opp ekteskapslova frå 2009. Den omhandlar då lesbiske og homofile. Så difor må Stine ta ut pappaperm etterkvart

Med fare for å bli definert som "tulleforelder", kan det jo vere greit at det i skjemaer og liknande er korrekt.
Ellers er nok det heile berre morosamt.
Forslag kan vere "medmor", "medmødre".....eller noko i den dur. :=)

Ellers er jomfrua hakket skuffa over at Johan Olav Koss ikkje har tatt kontakt og beklaga haldningane sine til OL etter at eg tok opp temaet her i går kveld.
Eg går sterkt ut ifrå at han har lese kva eg har skrive og meiner heilt klart at han må ta til vit no.
Eg forventar at når han tok i frå meg draumane om drøymemannen (han), så er det minste han kan gjere vere å bøye seg i støvet og endre til meir riktig kurs! Heilt klart!!

Eg får vel sove godt likevel.........

Nei, dei små grå blei lei av å halde seg vaken når ikkje resten av kroppen følger med. Då vil dei heller ta kveld og slippe den urettmessige handsaminga dei føler dei får når "alle andre" får fri, berre ikkje dei.
Eg er berre ein, medan dei små grå er mange.......så eg må vel berre gje etter for presset frå fleitalet. (Eit snev av litt av kvart..........Joda.)

Ha ei god natt! Sov godt!
Hasta mañana! :=)

IWALY!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar