søndag 7. november 2010

Jul i vår stue!

Ja, det stemmer. Overskrifta er slett ikkje langt unna sanninga! Vi har delvis jul i stua vår. Det står eit juletre på litt over ein meter, vi har hatt pakker under det, litt julepynt på pianoet og i hyller og sist, men ikkje minst, pinnekjøtt til middag. Det rimer vel litt på jul....??
I samme vendinga kan eg vel seie, nei, vi har ikkje fått drypp eller noko som helst anna:=) Vi har berre fått Helene heim på førjulstur. Studenten skal nemleg vere i Sør-Afrika i jula. (Vil tru det blir rart for oss alle som ein). Så sidan ho av samme årsak kom heim ein snartur no, ja, då slo vi til. Litt gøy å overraske då!!
Snø utafor døra, glade jul i høgtalarane, raude servietter......Ja, stemninga kom litt sigande sjølv om det enno er ei stund attende.

Det er ikkje berre Helene som no har vore her heime. Vi har også hatt besøk av mamma. Difor den lille uteblivinga av aktivitet her på nettet den siste uka....
Med både søster og "mommo" på besøk, har det vore full tenning frå første stund. Eg skulle ønske eg hadde hatt ein fjerdedel av energien til ein viss kar. Så dersom ikkje han har hatt kjennsla av å vere i himmelen dei siste dagane, ja, då veit ikkje eg.
I tillegg til besøk, hadde "mommo" med nyskia vi har bestilt frå Bodø. Det var skøy!! Med nysø utfor veggane, bar det i full gass rundt om på plenen. Ingen tvil om at han elskar å stå på ski. No håper eg berre at snøen blir liggande ei stund!

Når ein har besøk, er det ikkje berre å ha tid til alt. Difor har KK måtta vike denne uka (heilt til i dag). No har vestlandsfrua forlete reiret her, og svigersonen kan puste letta ut. Han blei ikkje hengt denne gongen heller:=) Hihihi......
Eg har vore knalleffektiv, og det på ein sundag! Ikkje berre har eg retta matteprøver og ordna opplegg om den kalde krigen....... Eg har øva på kornetten (noko som eg eigentleg har vore flink til dei siste to ukene). Ein må det når dirigenten finn ut at ein av og til må få ei utfordring!

På bordet foran meg ligg det berømmelege KK-bladet og skuler på meg. Det er ei stund sidan sist. Eg har smugtitta i det......Av den enkle grunn at det på framsida står "Har menn alltid lyst på sex?" Lure meg gjekk fem på denne gongen. Totalt overbevist om at dei no har intervjua tre nye menn som skulle gje meg dei svara eg trengte, åpna eg bladet og så var det så kjedeleg som nokre myter. Som om eg bryr meg om myter om sex??!! Hallo........Gje meg heller fakta!
Men, sidan eg no ein gong måtte glo på denne såkalla myteartikkelen..........Eg klarar visst ikkje å la vere å kommentere den. Eg slit.........:=)

Første myte er at god sex betyr heftig og kreativ sex. Wow....akkurat det eg trudde, jo! Nope..... Kan eigentleg skjønne kva svaret dei vil kome med er før eg les det. Eg les det likevel....
Det er tydlegvis ein myte som vi kvinnfolk heng oss opp i. Hmm......Godt å vite! Masse bubbel og den gylne middelvei......jaja.....men kva er eigentleg svaret på myten?? Det står søren meg ikkje nemnt om den er sann eller ikkje. For noko vrøvl. Det er jo å kaste bort tida mi! Dumme meg må sjølvsagt fortsette....... Myte to vil kanskje bringe meg nærare eit svar? Norske par har sex gjennomsnittleg to gonger i uka". Bla, bla, bla.....Det e viktig å skilje mellom kva som er snittet og kva som er bra for deg og din kjære. Det spiller ingen rolle kor ofte det er, berre det er det som passer for dykk. Herreminhatt......... Eg ville vel ikkje få bekredta at sexlivet mitt er slik eller slik.... Eg ville vite om myten stemmer. Kan det ikkje stå f.eks at denne myten stemmer ikkje osv.......Jaja....
Nummer tre: Alle kvinner både har og liker oralsex". Eg trur nesten eg blir heilt svett! Eg kan aldri i min villaste fantasi kunne komme på å kommentere om det stemmer eller ikkje ut frå eige hovud. Det ville nok blitt litt for avslørande! Hehe..... Så den overlet eg glatt til bladet åleine.
Ahhh....Endeleg kunne dei avkrefte eller bekrefte ei myte. Dei har faktisk skrive som følgande: Det stemmer at det er normalt, men omfang og popularitet er likevel sterkt overdrevet! Juhuu. Det må i aller høgaste grad tolkast som at det er ei myte! Om kvinnfolk flest liker det eller ikkje, kan diskuterast. Det ein likevel veit, er at dei fleste gjer det uansett. (Heldige mannfolk....).:=)

Skreiv ikkje eg at det på framsida stod "Har menn alltid lyst på sex?"? Kan ikkje sjå at noko av det her kan svare på akkurat det spørsmålet. Så skjerp dykk i KK. Frontsida bør vel i ein viss grad speile attende på noko i teksten?!
Det er visst ei myte nummer fire også. Menn har alltid lyst på sex. Endeleg. Der byrjer det å likne på noko. Dei tenker på sex kvart sjuande sekund! Javel, det skal eg tenke på neste gong eg sit der og speler piano med gruppa. HAhahaaaa......
Mange kvinnfolk trur visst på dette. Difor blir dei også skuffa når mannen ikkje har lyst. "Kva er galt med meg??......osv...... Joda, kvinnfolk er ofte rare dyr!

Kva med denne? Menn har fleire sexpartnarar enn kvinner. Eg vil tru det kan vere vanskeleg å bevise slikt!??!. Bladet er faktisk einig med meg. Sexvanane sine er vel ikkje akkurat det folk er mest ærlege om i livet sitt, så studier ville nok berre vere delvis rettleiande.
Menn oppgjer ofte fleire partnerar enn kva sanninga er. Hos kvinnfolka er det motsatt. Dei skal gje eit så mest mogleg prektig bilete av seg sjølv som det går an å gje.
Single har mykje og spanande sex. Ha!! Aldri i verda. Det skal ingen påstå. I alle høve ikkje overfor meg. Eg vil tru at dei fleste single som oftast ordnar seg når dei er på fest, der skapningen dei har nedantil er halvdaud og det som verre er. Om ikkje det gjer dårleg sex, ja, då veit ikkje eg....... Eg skal sjå kva bladet har å seie. Skjønna det!!! Det er den myten som stemmer minst! Då er det stadfesta.

Til slutt: Sexlivet blir aldri det samme etter ein fødsel. I enkelte land er dei så desperate at dei tar keisersnitt på bakgrunn av denne myten. Ja, at vi lev i ei gal verd........ Her til lands blir myten samanlikna med menns frykt for ikkje å ha stor nok penis. Jaja.......Stakkars menneske. Om det ikkje er meir å vere redd for i denne verda, ja, eg seier ikkje meir.
Det er visst mange verdsproblem som treng å bli løyst.
Kvinnolk må berre sjå til å kjøpe KK. Der får dei jo svara........Så slepp dei å ha angst for at det er noko gale. Hihi.... Nei, det er godt at vi enno er nokon som lev i den rette verda!

No skal eg trø ut av mitt gode sinn og klatre meg opp ein etasje. Det er vel i morgon ei ny uke startar. Så får eg håpe på ei god og deilig natts svevn. KK legg eg glatt att på bordet her i kjellaren. Det var visst berre møl denne gongen:=)


The thought of you make me smile............

1 kommentar: