onsdag 4. februar 2015

Sokkedilla??

Kven har vel ikkje vore så "heldig" at dei har kommet over menn med riktig så elendig kombinasjon av sokker og bukse?! Det fins nemleg koder for slikt også.
Eg hugser godt då eg var yngre (joda, eg er ung enno!!!)........ Det var knallpopulært med kvite tennissokker. I dag er jo det berre sååååå ut! I alle fall i mange samanhenger. Kvite tennissokker blir berre så lett lagt merke til. (Eg snakkar no mest om menn, men kvinner skal i utgongspunktet passe seg like mykje.)
Sjå no berre for deg at din tilkommande mann står der oppe foran alteret. Du har på den lekre kjolen o har brukt eit hav av tid på frisyre, sminke....osv. Så ser du opp og vil smile mot han som står der framme og ventar. I det augeblikket augene dine treff føtene hans og sokkane og du skjønner at han står der i svart dress med kvite tennissokkar på....... Krise!!

Hovudregel 1: Sokkane skal sjølvsagt matche buksa.
No skal imidlertid kler ikkje by på sorger og ein må jo gå i det ein sjølv vil. Dessutan er eg ganske sikker på at majoriteten av menn så absolutt ikkje bekymrer seg for kva sokkar dei står og går i.

2: Gimick-sokker!! For all del...... Det fins dei som elskar dei, men rådet er rett og slett dropp dei.
Du ser dei vel for deg? Raude sokker med store kvite rundingar. Du ser mest ut som ein klovn, og du er garantert at det er blikkfang.

3: Lange eller korte sokker? Lange sjølvsagt. Dei der hårete leggane treng så absolutt ikkje vere eit nydeleg syn ute blant mengden. Eit unntak er sjølvsagt sommaren der ein gjerne bruker ankelsokkar av andre hensyn.

4: Menn i sokker og shorts!! Tyspisk svenske komediar. Hahahaha....... og det er jo nettopp det som er sanninga. Menn i shorts og sokker er faktisk komisk. Eg tenker då sjølvsagt ikkje når dei spring etter ein fotball på bana, eller den der landhockey-pucken. Eg trur du skjønner kor eg vil hen.
Shorts og lange sokker i kassa på Coopen.......YES!!

5: Menn skal heller aldi gå barbeint. Eller...Joda, men ikkje kva tid som helst. Sandaler o.l. bør nok vere på. (Eg skal ikkje kommentere kva som er så herslig om dei lar vere...)

6: At pensko skal ha dressokker treng vel ingen kommentar. For så vidt er den jo tatt lengre opp.

7: Menn med hullete sokker er usexy!! Bruk sokkene, men kast dei etetrkvart som dei byrjer å bli slitt. Det er dei færraste som føler at dei har behov for å sjå ei tånegl dann og vann...
Eg veit ikkje.......Sokker.....så små, men dog så komplisert. Det fins mange verdsproblem, ja!
Eg tippar alle menn som les dette tenker "Jeesez, for eit meiningslaust tema."
You know......I agree!! Det er jo det. Meiningslaust. Likevel heng vi oss faktisk opp i det. Det er berre slik det er.
Om litt over ei uke er det premiere i Narvik på "Fifty shades". Sånn eigentleg hadde eg tenkt å dra på den. Det berre ikkje passar heilt for dei eg tenkte kunne bli med og eg går ikkje på ein sånn film åleine. (Hahaha...)
Denne kvelden kjem kinosalen til å vere proppa full av "gærne" kvinnfolk og nokre sjeler med menn som er tøffe nok til å vise seg. Det spørs om det vil vere så lurt å ta med seg ein mann på ein slik film. Du veit ikkje kva du går i møte med etterpå då! :=)
Bøkene er i og for seg ganske dårleg litteratur, men skriven på ein slik måte at ein berre må lese det. Det spørs om filmen klarer å leve opp til forventningane folk har til den. Det er ikkje til å stikke under ein stol at ein mange gonger blir skuffa over ein film etter å ha lese boka først.

I går stod det Idrettsmilliardær skiller seg. Kona får 100 millioner. I dag står det Derfor går vi fra hverandre. Vi snakkar om same ektepar som i går. Kanskje eg no kan forvente å få lese om dette i alle fall ei uke til?! Som om eg bryr meg om kven som går ifrå kvarandre, eller ikkje...... Eg veit ikkje kven han der milliardæren er heller. Media har ein tendens til å repetere seg sjølv.
Har han eit sterkt behov for å kvitte seg med litt pengar skal eg gladeleg gje han nummeret mitt!

Nei, det har vore ein lang dag. Det er ikkje så lenge sidan eg kom heim, så no skal eg berre slappe litt av før senga ropar meg velkommen. Så ha ein fortsatt fin kveld, ha ei god natt og hasta luego.

IWALY!! 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar