tirsdag 9. juli 2013

Er det så galt med litt regn? Det er berre å sjå positivt på det. Du slepp å klippe plenen.....
Joda, graset veks det. Det er ikkje det. Du kan berre fint lite gjere noko med det når det høljar ned og ergo kan du lene deg attende og slappe av. (Med mindre du faktisk har eit stort ønske om å sveitte bort eit par av dei kaloriane du sikkert har unna deg ekstra dei siste dagane (og sjølvsagt no slit med dårleg samvit).

Blomane tørkar ikkje ut. Noko som er eit pluss om du likar å reke litt. Sjølv om rekinga ikkje gjer heilt den store kjensla av å oppleve noko når det dryp og dryp og det ingen ende vil ta.
Jaja, shit happens all the time.

Eg har ikkje klaga på vèret ein einaste dag, eg! :=)
Det er snart gått ein månad og vèret har vore strålande. (Om ein tar bort dei to små timane i føremiddag som sørga for litt skugger rundt om kring. (Dog ikkje verre at ein kunne ta seg litt betre tid med napparen og gjere seg litt meir "hot" for omgjevnadane før ein viste seg. Det gjekk bra, det også!

Det einaste som er mangelvare for tida, er trim. Eg kan ikkje skryte på meg å vere så aktiv at det gjer noko.
Joda, det går sikkert ein kalori eller to med til å stirre på sola. Kanskje tre når ein snur litt på seg.......
Ellers er jo tennis vel og bra, men då burde det kanskje vere snakk om kvar dag og ikkje ein fem-seks gonger fordelt ut over nokre uker.
I tillegg er det hardt og, dag etter dag, ligge der og sjå at enkelte slit seg heilt ut med vanngymnastikk.
Dei har ikkje skjønna at instruktøren som står på land, berre lurar dei.
Ho narrar dei til å gjere mykje rart i vannet, men sørger for at ikkje noko anna skjer enn at du blir sliten og forbrenn fleire kaloriar. Eit slit, med andre ord.
Ferie skal vel ikkje vere slit? Eller.........?
Eg trur kanskje eg løftar fingrane mine litt innimellom i takt med musikken, så litt trim kan ein kalle det.

Eg er ganske sikker på at enkelte trur at alle skandinaviere elskar ABBA. Eg kan ikkje skjønne noko anna.
I uke etter uke etter uke har eg no høyrt ABBA og nesten berre det. I alle fall på dagtid og minst ein eller to kveldar i uka.
Viss eg ikkje kan tekstane deira utenat no, ja då veit ikkje eg.
Vel, eg har alltid "digga" ABBA, men er litt usikker no.

Ei gruppe som var midt på treet, har no sørga for å synge seg opp. Plutseleg satt alt som det skulle og det var faktisk bra å høyre på. Så dei siste kveldane har det faktisk vore bra musikk for øyrene.

Laurdagen var det berre vondt å høyre på den stakkars trubaduren som underholdt oss. Gitaren kunne han traktere bra, inegnting å seie på det, men når du syng "Proud Mary" og du syng melodien ein ters under det som du skal........ Ja, då bommar du litt.
Tonane passa forsåvidt inn, men ein melodi som er så kjent som nett den, gjer du ikkje slikt med.
Promblemet var vel aller helst at den skulle vore transponert litt ned så han ikkje hadde trengt å utfordere falsetten sin.
Og Elton John.......... "What do I gonna do to make you love me......?"
Kven tør å synge Elton sine songar utan å kunne dei?!

Ellers så var dei ei lita utfordring der mor og son hadde twistekonkurranse til "Achy breaky heart" (ein song trubaduren faktisk kunne bra). Sonen hadde nok litt betre kondis enn mora, men ho holdt no godt følge ei god stund. (Og så tvinga ho seg til å halde pusten normalt til sonen var utanfor rekkevidde før ho starte med "tungpustinga".
Ho kunne jo ikkje avsløre kor sliten ho eigentleg var........

I morgon kveld skal jomfru Knutsen stå i vindauget og vinke til naboen sin og sjå at han smiler nøgd attende når han endeleg får sola som jomfrua har bestilt.
Det handlar jo om å ha ein god tone med han der oppe. Då ordnar det meste seg.
Blant anna slik at naboane mine ikkje treng å ta med seg snorkel for å få ausa den regnfulle båten sin!! Hahahahaha...........

Ha ein fortreffeleg fortsettelse på tysdagskvelden og sov godt når den tid kjem. (Det er vel tysdag???)
Hasta luego!!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar