mandag 8. juli 2013

Du har en egen plass............

A-a-aaa........"Æ savne dæ. A-a-aaa......Du har en egen plass i hjertet mett!"  Vel, her er det snakk om song og dans. Heeeeile tida!
I same augeblikk som døra til leiligheita går opp, går musikken på. Ein liten trådlaus høgtalar spyr ut musikken frå ipod´n til poden. For det meste "Bestevenna" med Celina.
Sjarmerande nok, berre ikkje når du har høyrt songen 14 gonger for mykje i løpet av ganske kort tid.
Teksten er fin nok den, men å sitte og høyre på "æ savne dæ" i eininga er jo oppløftande......

Dagens roman er ferdiglest. Ja, det er vel på tide å snart kalle det for dagens. 400 nye sider med engelsk (amerikansk) litteratur er lest og i morgon tidleg er det berre å krøke seg ned og kjøpe ei ny bok. (Krøke? Det høyrtes nesten ut som ein er dårleg til beins, men det er vel ikkje akkurat tilfelle.)
Uansett. No har eg lest så mykje om mord dei siste dagane at snart kjem dei vel til meg i dramane mine også. (Forhåpentlegvis ikkje, men ei stakkarsleg jomfru klarar vel ikkje å styre det sjølv).

Morgondagens mål må vere å ta salto! Denne knetta og x antal liter vann under seg.
Det ser jo så lett ut....... Spring, hopp, bøy føtene slik at knærne kjem opp til brystet, ta tak, snurr rundt (!) og land like heil i vannet. Sist, men ikkje minst, hugs å strekke føtene ut att slik at ein veit at ein kjem seg opp til vannflata att. Kan vere litt dumt å gje seg att der nede på botnen.

Sukk. Eg trur det likaste vil vere å la vere i det heile. Det blir alt for mange ting å hugse på, så for å vere sikker på at eg lev også i morgon kveld, så får salto vere den yngre gardes aktivitet.
(Eg kan meir enn gjerne filme eller ta bilete....... Det er hakket under salto når det kjem til vasklegheitsgrad).

Så kva kan då morgondagens mål vere? Tja, det same som kvar dag. Ikkje gjere noko som helst! Hahaha......

Ny søkefunksjon vil forby pupper, gambling og homofili. Oioioioioi...... Her er det berre å gøyme seg unna. Null pupp?? Her må mange legge seg under kniven!

Eg ser for meg alle margarinpakkane dei kan lage av desse feittkulene som heng og dinglar på brystkassa til dei fleste kvinnfolka. (Enklete menn også, for den del).
Eg trur at dersom eg må kvitte meg med mine, så vil eg ha dei attende i små porsjonspakningar med margarin. 30% mindre feitt, eller noko liknande!
(Spørs om vi ikkje hadde gått handelstanden i næringa då).

Viss ein er redd for kniven, er det sikkert berre å ta litt sportsteip og trevje rundt brystkassa. Presse dei så godt du kan fast mot kroppen slik at dei blir minst mogleg.
Berre "easy" det om du har sånne der puppar som heng litt og sleng.

Nei, det er vel ikkje margarinpupper det er snakk om. Pupper, gambling og homofili i ei og same setning, tja det må vel ha noko med internett å gjere. Ikkje så vanskeleg å tippe, det.
For sikkerheits skuld skal eg no ta og opne saka.

Vg-nett skriv om halalgoogling. (Halal? Er ikkje det tyrkisk?) Uansett....... Det er i alle fall ikkje "waterproof".......vanntett.
Joda, det er ein muslimsj søkefunksjon som skal sette ein stoppar for blant anna pupper.

Orda som ikkje står på fy-lista, vil bli sendt vidare til Google, Bing, eller you name it.
Eit tiltak som er meint til å tilfredsstille muslimar (men også den vestlege folkemassen).
Jaja....... I ei verd der homofili er i oppadgåande kurve, når det kjem til aksept, spørs det om dei ikkje vil møte ein god del motstand frå ulike hald, dei som står bak denne søkefunksjonen.

Det er måndag og ny uke. (Tja, eg må vel strengt tatt sove litt først, men så.........) Sånn eigentleg er det ganske bra at eg har klart å få med meg så såpass mykje at det straks er måndag. Det er slett ikkje kvar dag eg har full kontroll.
Det kan jo av og til vere ei føremon om ein veit kor ein er og til kva tid ein er der!

"What must det stå?" Hahahaha....... Fatastisk herleg ordlyd!
Ikkje alltid like lett å vere ni år og gjere seg forstått på eit framandt språk. "What must det stå?"
Vi snakkar is og på ispinnen står det ein kode. Ein kode han har funne ut må bety at dersom du har rett kode, ja så vinn du ein porshe.
Ikkje veit eg kor han hentar infoen ifrå, men han spurte no ho i disken om det og faktisk så fekk han eit svar. Ho forstod kva han meinte! (Ikkje dårleg.)
Berre han ikkje no skal ha meg til å kjøpe 50 is´ar kvar dag, i håp om at han skal bli ein porche rikare.

Sitatet "What must det stå?" er berre eitt av veldig mange.
Kva er det dei seier? Det er dei små tinga som skaper lykke i livet.
Vel........ Då skaper minstemann nett det. Lykke i tilværelsen med sine herlege spørsmål og svar når han kommuniserer med andre.
Mora flirer i alle fall!

Nei, det er på tide å finne senga. Eller....... Eg er allereie komen meg dit. Som einaste vakne person, er det eigentleg veldig deileg med ro. Ikkje anna lyd enn det airconditionen klarar å bryte ut av seg. (Ikkje så mykje, med andre ord).
Føtene er godt planta under dyna. Minstemann ligg og sover ved sida av meg. Føtene hans har lagt seg vel til rette over mine. Det er jo viktig å kjenne nærleik for å få til å sove. (Påskudd for å få litt ekstra mammakos og for å sørge for at augene hans forblir opne nokre ekstra sekund). :=)

Dataen skal av og jomfru Knutsen skal finne draumeland. Forhåpentlegvis av den gode sorten. "Love letters in the sand" og gode greier...........
Ha ei fortreffeleg god natt! Sov godt!

Hasta luego!

IWALY!!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar