søndag 2. januar 2011

GODT NYTT ÅR!!!

Så var vi bekka over i eit nytt år. 2011. Tenk det..... Det er ikkje lenge sidan vi byrja på eit nytt år og no er vi her att:=)
Det gamle året slutta i alle høve bra! I år, som i fjor, feira vi nyttårshelga på hytta. Det er rett og slett deileg å dra bort for å slappe av (om snømåking kan kallast for avslapping). Det har jo snødd eindel dei siste dagane. Likevel......Medan eg stod der og måka snø til meir enn den store gullmedaljen (diamant minst!) tenkte eg på kor deileg livet eigentleg var. Eg nøyt kvart sekund. Det var ikkje i fjor at eg var i stand til å måke snø. Etter eit år med mykje smerter og lite rørsle, var det så godt å kjenne på kor deileg det er å berre gjere ein så enkel ting som å måke snø. Eg var ikkje før ferdig med å måke verandaen, før det var å starte på nytt. Håper berre den blir liggjande.
Det er ikkje berre eg som er glad for at snøen kom. Det er jo berre så gøy for borna å få boltre seg i den:=) Det blei bygd både hytter og borger osv (lys i lykt også, sjølvsagt).
Eg må jo ikkje gløyme å nemne forestillinga til borna på sjølve nyttårsaftenen. Sukk......Eit mammhjarte blei kjemperørt! Ikkje berre eitt mammahjarte..... Det har seg slik at 4 av borna, som var i Herøyvika den kvelden, fann ut at dei ville ha ei lita forestilling for oss vaksne om kvelden. Etter å ha øva på eigenhand, var det tid for show. Det heile blei opna med at Steffen sang "Nordnork julesalme" heilt åleine. Etterpå bukka han kjempefint for applausen. Så fulgte to jenter på med ein julesong. Fjerdemann var lysmann.
At ein seks år gammel gut står der så prektig og syng så fint for heile hurven (utan nerver i det heile)....... Lurar på kven han har det ifrå??? (Tenker ikkje då på prektigheita....).

Sjølv trur eg 2011 blir eit kjempefint år. (Det må ein jo ha trua på). Ikkje treng eg å tvinge meg sjølv til å vere glad blant andre lenger. Eg er smertefri og kan vere strålande nøgd utan å leggje ein innsats i det. Mitt "helvete" er over og det skal nytast til det fulle!!
Uansett.....trass alt var det mykje positivt også i året som gjekk. Eg har hatt mange fine opplevingar og seinhausten har jo stort sett vore super.

- Sulitjelma. Hotellet må opplevast:=) Etasjane går nedover!
- Ulvvågskaret i påska (nydeleg vèr).
- Mykje meir øving med bandet enn tidlegare år! :=) :=)
- IKEA!!!!! Kanskje eg er litt rar, men dei siste åra har hovuddraumen min vore å få avleggje IKEA eit besøk (i alle fall på ein plass som god nummer to). Hadde eg ikkje dratt dit i sommar, trur eg at eg ville ha hatt svevnproblemar i dag...... (Sa jo eg er litt rar).
- KK har tatt steget og blitt meir likt dei andre magasina. Hovudvridninga er vel i retning av sex. (Eg har ikkje sagt at det nødvendigvis er positivt). Det har uansett gjeve meg mange artige tankar og idear og tema å skrive om (sjølv om dei er ganske teite).
- Kenneth ventar enno på hevnen. (Det skal gå mange år før den kjem. Når ein minst ventar det!).
- Mallorca. Deilig!! Må bli ein årleg "happening"........
- Har lært mange fine songar.
- Blitt tante på nytt. (Nr.3 i rekka, så no er det berre 4 att før det blir jente! ) Ein vis mann sa eingong at om bror min skal få ei jente, må han få sju born. Jaja..... Det er berre å stå på. Sikkert artig å øve......
- Jordbærdram! Anbefalast på det sterkaste. (Homemade of course).
- Andres er fortsatt like lettlurt. ( Blander dei arktiske strøka med Tysfjord....... Godt gjort!)
- Skulegut.
- Jentehyttetur!!!!!!! Berre så dumt at vi ikkje rakk å bade i år. Hugser ikkje heilt årsaka, men den seier seg vel sjølv:=)
- Julebukk?? Nei....det var feil! Det er jo til neste år (eller i år sjølvsagt) i lekker nissekjole (kort). Hvis Eve stiller opp er eg med!!!
- Seniliteten held på og ta meg..... Så det er berre å gje opp.

Eit spanande år ligg framføre oss. Eg gler meg masse. Eg har ingen nyttårsløfter (for det finnes så mange teite av dei), men eg har mange planar for korleis livet skal nytast til det fulle!!

GODT NYTT ÅR!!!!

Hasta luego:=)

I felt it when the sun came up this morning.

1 kommentar:

  1. Artig lesning,Beathe !
    Hadde røde ♥-drops på julemessa vår....

    Ha et godt år,og håper dine planer kan gjennomføres ..

    -Helle-

    SvarSlett