fredag 4. oktober 2013

En ubåt kom opp av asfalten midt i Milanos gater. Hahahhaa.....Det må jo berre vere dagens stunt. Korleis kan ein bomme så grasalt at ein hamnar under ein by medu-båten? Det må verkeleg vere noko som ikkje fungerer ombord. (Med mindre det var kapeinen som hadde skjenkt seg..............)

Hadde det dukka ein ubåt opp midt på torget her og eg haddde vore vitne til det, ja då veit eg eigentleg ikkje heilt kva eg ville gjort. Eg ville vel nepp etrudd på det, til trass for at eg kunne sjå det med mitt blotte auge.

Når eg opnar saka, blir eg diverre ekstremt skuffa! Eg har brukt unødvendig mykje aktivitet på å la dei små grå få svømme litt ekstra i kveld, berre for å konstatere at det var bortkasta.
Ubåten har ikkje hamna der ved eit uhell og aller minst pga ein kaptein som var blitt skeiv i augene pga nokre sterke prosentdråpar.
Det er rett og slett snakk om nokon som er sjuk etter merksemd og av den grunn gjorde dette stuntet (med vilje!). Eit forsikringsselskap.............. Eg føler meg litt narra! (Men det er kanskje journalisten og ikkje forsikringsselskapet sin feil?!)

Det er kanskje ikkje så rart at det går i ball for denne jomfrua. Her er det snakk om å vere trøytt. Rett og slett så trøytt at det er ganske greit å vite at det er helg.

Binder seg ikke til 50% kvinner i regjeringen. Nei, der er eg no for såvidt einig. Ein kan ikkje gå glipp av ein som er utroleg dyktig berre av di han har feil kjønn. Innimellom må det jo vere lov til å bruke normal fornuft.

No veit ikkje eg korleis ein plukkar ut dei 50% som ein i utgongspunktet skal skal binde seg til, men eg reknar med at det vil gå med ganske mykje hyssing.
Eg ser for meg at Erna og Siv går rundt med hyssing rundt handledda sine og speler kul. Akkurat som om at dei er attende i russetida att.
Då må eg nesten seie meg einig med Erna. Det er mykje kulare å gå rundt og vere binda til eit mannfolk. Det blir liksom med eitt så mykje meir spanande! (Sjølv om det sikkert ikkje er snakk om george Clooney.)

Eg prøver og preøver.......men augene klarer ikkje å spele på lag. Dei vil berre att.
Då er det kanskje på tide å ta hintet og legge seg. Litt kjipt om ein først usta........Hmm, lenger kom eg ikkje. Eg har faktisk i skrivande stund akkurat vore "borte" nokre få minuttar.  Nei, dette går nok ikkje lengre...EG får heller prøve meg på skrivinga i morgon.
Det går så mykje
 Nei, eg veit ikkje eingong kva eg var på tur til å skrive. Så no blir det berre god natt i full fart.Og då skundar eg meg og seier sov godt i same slengen.
Ha ein fin kveld!

Hasta mañana!

IWALY!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar