søndag 20. mars 2011

Påfyll:=)

Byen er Bergen og laget er Brann. Stedet er stadion........Juhuu! RBK tapte for dei. Så bra!! Nøgd no, ja. Det var ikkje akkurat det eg hadde tenkt å skrive om, men det er jo verdt å nemne i forbifarta. Tralalala....

Påfyll? Det kan jo bety så mangt. Påfyll av kaffe (lite sannsynleg med tanke på at eg ikkje likar kaffe), påfyll av energi (tja...), påfyll av edlere dråper (tja....for såvidt), påfyll av kunnskap (nærmer seg) eller noko som så fint sagt påfyll av musikkunnskaper! Ei kjempefin helg på klubbhuset ligg bak meg og det same gjer ein skøy kveld på hotellet.
Vi har hatt seminar og ikkje berre eit seminar........Det har vore eit veldig lærerikt seminar for det seie det slik:=) Trur dei fleste er godt nøgd med helga! Då ser eg bort frå han som sång og tok heilt av i sin iver heile gårdagen og ikkje minst at han la seg ned på golvet og tok x antal armhevingar i dag. Han var vel kanskje ekstrem i si glede over ei flott helg.

Vi har hatt ein ny instruktør i helga. Han var FLINK å spille, og ikkje minst flink til å dirigere. Han var så dyktig at eg måtte seie "Eg har aldri vore så lite sliten i leppene mine etter eit seminar som denne gongen". Det var heilt utroleg. Eg kunne sikkert spelt i fleire timar til. Mykje ligg i oppvarminga...........
Vi har fått mykje påfyll frå han i helga. Så bra er han at vi allereie har tinga han ei ny helg til hausten. Dato er også satt!
Eg meiner eg høyrde nokon som sa at han har vunne fleire konkurransar i utlandet med andre korps. Så....... Det var vel verdt å sette av denne helga til speling. Trur kanskje eg har fått den vitamininnsprøytinga eg treng for å bli flinkare til å øve heime. Bank i bordet!! :=)

Som vanleg er vi (i alle høve dei andre) god på å vere sosial på kveldstid slike helger. Denne gongen heiv eg også meg med. Det blei ein utroleg skøy kveld. Enkelte klarer å lyre utav seg så mykje "tøv" at dei fleste har betre magemusklar når dei forlet åstaden enn då dei kom. Gårkvelden var intet unntak i så måte. Eg skulle berre vere eit par timar, men slik blei det ikkje! Litt trøytt i dag, ja, men så verdt det.

Med litt dårleg samvit for å vere borte så mykje ei helg, blei ettermiddagen brukt på den herlegaste guten i verda <3
Eg hadde love han at vi skulle sjå Farmen i lag i dag, så då måtte eg jo halde ord. Veit ikkje om det var så lurt, med tanke på språket til ein viss narvikværing der....... Jeeeeezes!

Det er sundagskveld og ei ny uke står fortan meg og alle andre. Etter ei heil uke med fri, blir det godt å kome attende på arbeid att i morgon. (Ikkje det at eg ikkje ønsker lengre ferie.....). Det er travle tider foran oss på arbeid framover, men tida går vel som vanleg alt for fort.
Når ein tittar ut i lyktene i mørkret utanfor stovevindauga, er det lett å sjå at vinteren er på hell. I år kjem påska så seint, så eg tvilar på at det blir skigåing. Jomfru Knutsen må vel heller hive seg rundt og lage påskequiz istadenfor....... Ikkje så dårleg alternativ det. Jomfru Knutsen.....Eller det fine, nye namnet dei har gjeve meg......Møyfri(d). Lurer på kva dei eigentleg meiner med det? Er eg fri for møydom eller noko slikt?? Hmm.......I så fall blir eg aldri å innrømme det. Jomfrua kan jo ikkje kapitulere. Her gjeld det å stå på krava og ikkje gje etter for presset. (Med mindre det melder seg ein "hottis"...Thihihihi...)

Let me be the one:=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar