tirsdag 10. september 2013

Forventer rush av "stjålne" telefoner. Tja, kanskje ikkje så usannsynleg.
Det er Apple som har lansert ny iPhone i dag og då er det nok mange som kan tenke seg nettopp ein slik.
I og med at det er eit produkt som er ganske dyrt, er det mange som ikkje ser seg råd til å kjøpe den. Då er det lettare å ty til ei løgn overfor forsikringsselskapet.

At folk kansynke så lavt at dei gjer dette, seier litt om kva moral mange veks opp med. Her er det enkelte som har bomma heilt, moralmessig.
Berre det at dei kan tenke tanken at det er greit å svindle på den måten.

Sjølv har eg ein iPhone, men eg kjenner ingenstader at eg treng ein ny. Kvifor skal eg ha ein ny når den eg har virker? Vere oppdatert.........
Eg lurar på om folk får betre sjølvtillitt om dei har det siste av det siste?
Eg hadde eingong ikkje lyst på ny telefon då eg kjøpte den siste. Den eg hadde var heilt "perfekt" til min bruk. Berre så synd at den byrja å få litt influenske tendensar til tider.
Litt hoste her og litt hoste der. Spesielt når eg skulle ta viktige telefonsamtalar eller vere på internett.
Så då gjekk eg vel lei på eitt eller anna tidspunkt.

Siv Jensen var den som ropte høgast av alle i går kveld. Det til trass for at ho berre fekk 16 % av stemmene. Akkurat det tyder ikkje på at Frp er eit parti folk vil ha til å styre. Ho er berre heldig av di ho  får vere ein brikke i det nye spelet.
Erna Solberg tok sigeren på ein vaksen måte, medan Siv viste seg frå ei side som gjorde at eg tenkte "Og ho skal vere med og styre landet? Gud betre....."
Ho var vill i blikket og brølet og latterleggjeringa hennar av Jens sørga for at ho fall mange hakk på skalaen over "vaksne" folk.
Det var rett og slett umodent av ho å vise ein slik oppførsel som ho gjorde, noko mange har hatt fokus på i dag.
Og i fleire fengsel sit det no mange som er knallnøgd med gårdagen.

Derfor blir vi tykkere av lite søvn. Vi er meir tilbøyeleg til å handle sunn mat om vi har sove godt og er kvil! Er vi trøytt, vel vi mat med 9% meir kaloriar.
Svenen påverker appetittmønsteret vårt.

Ut frå det kan vi då anta at det kan vere lurt å kutte ut koffein etter klokka 12 på dagen, sånn for å få roa seg ordentleg ned til natta kjem. Då må jo svevnen bli bra.
Joda........Berre eg slepp å arbeide med alle dei abstinenssjuke som må slutte med kaffien sin. Eg tippar dei blir dritsur om dei ikkje får sin daglege dose.
Viss du er vant med å drikke 10 koppar kaffi i løpet av dagen, er det ikkje berre, berre å redusere det til tre.

Viss du er ute etter ein lekker og slank kropp, foreslår eg at du får deg ditt eiga soverom. Det er mest sannsynlegvis det einaste som gjeld mot masete mannfolk som alltid har lyst (sjølv når du ser trasig ut pga lite svevn.)
Med mindre du legg deg nesten utanfor kanten på senga, så er du såpass nær at han ikkje kan la vere å reagere.
Då spørs det om du har vilje av stål til å seie nei eller ikkje.
Dersom du går i fella så blir du tjukk!! Det seier jo seg sjølv.......Du får jo ikkje nok svevn då.

Eg veit ikkje kven det er mest synd på. Mannen som må tole å få eit nei slengt i trynet, eller kvinna som må slite med mannens ståpåvilje. Det blir sånn der fifty-fifty-stakkars.

Viss eg no treff på nokon som søv godt og har nokre kilo for mykje på kroppen.......Ja, då blir eg skuffa. For no har eg gått rett på "limpinnen" i denne saka, lettlurt som eg er. Så eg håper eg ikkje allereie i morgon får provet på at det berre er tull.
Som om det ikkje vil vere normalt at det passar på nokon.
Det blir som då eg var tenåring og det stod i horoskopet mitt at eg var forelska i ein som starta med bokstaven T.
Det stemte jo. I alle fall litt småforelska................ Eg skal ikkje nemne namn her, i "frykt" for at han sjølv les dette, men det byrja i alle høve på T!
Så den gongen traff det på meg, medan svevnen sikkert vil treffe andre.
No kan vi anta at alle tynne menneske sover godt!!

Her er bøkene flest lyver om at de har lest. 6 av 10 prøver å virke smartere enn det dei eigentleg er. For at andre skal tru at dei er smarte, seier dei at dei har lest bøker dei ikkje har opna ei einaste side i. Joda........
Har det samanheng med at mange set intelligens foran utsjånad hos ein partnar? I don´t know, but I´m asking.
Jaja....Viss folk trur eg er hakket smartare av di eg har lest Ringenes herre-serien...........
(Noko eg forsåvidt ikkje har.)

Jeg har ikke blitt mer vill i trusa. Kva kan ein legge i det begrepet då? Tone Damlie Aaberge er singel og det er tilværelsen hennar etter brotet det er snakk om.
Eg trur kanskje eg ville ha valgt orda mine med meir omhu om eg hadde blitt konfrontert med noko frå media si side.
"Eg er ikkje blitt noko rundbrennar." "Eg driv ikkje med hor." "Eg ligg ikkje med nokon som helst." Gudane veit kva ho meiner med utsagnet.
Sist eg høyrte setningen bli brukt, var eg nok i slutten av tenåra. Plutseleg dukkar det opp att. Så spørs det om ein legg det same i begreper no som på den tida.
Blant oss var det i alle fall ikkje positivt betona.

Arver vi mors rynker? Nei, vi får vel våre eigne? Kven vil vel arve gamle rynker?

Jeeezes.........Det går akkurat opp for meg at eg slit med å halde augelokka opne. Fleire gonger har eg tatt meg sjølv i å "nestensove". Ikkje bra......
No slit eg grueleg mykje ed å halde meg vaken i skrivande stund, så eg får krype til korset og seie god natt og heller skrive i morgon.
Jaja, eg ovelev vel det også.

Hasta mañana!

IWALY!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar