tirsdag 28. mai 2013

Speedo.......speedo.......speedo......blæh!!

Hahahahahaha............. I heile helga har eg gnufla og tenkt for å kome fram til ordet "speedo-truse". Eg har irritert meg grøn av di eg ikkje har komen på kva det var eg skulle skrive om.
Sjølvsagt med bakgrunn i at det hadde vore eit "heftig" debbatert tema på fredag.
Kven debatten stod mellom, skal haldast hemmeleg, men det er snakk om ei lita gruppe kvinnfolk og ein einsleg hane i hurven. (Einsleg betyr ikkje singel.....berre åleine blant oss galne!)

Temaet var sjølvsagt speedo-truse og i løpet av samtalen blei det også produsert ein song av denne unge jomfrua som sjølvsagt omhandla temaet.
Så kan ein lure på kvifor nett ei slik truse kunne hamne på "hardisken" vår?! Her vi liksom ikkje noko betre å skravle om? Hahahahaha........ Vittig! =)

Det var nok ei eller anna årsak til at det kom opp, men å tru at eg skal hugse akkurat kva, no, vil vere for mykje for langt.
Uansett........ Konklusjonen som vi (99,99%) kom fram til, var rett og slett at speedo-truse er æsj!! Vi likar ikkje menn i speedo-truse!!
Kva er vel sexy med å sjå ein herremann i speedo-truse på stranda? Ingen verdas ting!
I tillegg kan ein vel anslå at bortimot 88% av kvinnfolka er einige i det. Det er få kvinnfolk som syns det er "dødsdeileg" å sjå ein mann i ei slik badebukse (men dei fins dei som likar det også).

No kan ikkje eg uttale meg på vegne av alle dei 88 prosenta, men eg vil tru at detfins ulike årsaker bak det at mange syns menn i speedo-truser er lite "hot".
Eg veit ikkje, men eg ser for meg at synet av fleire innbilske muskelbuntar som viser seg fram for å vere tøff, har brent seg fast oppe blant dei små grå. Også menn med svære hengemagar........
Litt for mange slike episodar har nok vore med på å påverke tilstandane oppe i hovudet når det kjem til dette temaet.
(Berre så det er sagt.......Ikkje eit negativt ord om menn med hengemage. Det er ikkje meininga i så fall. Det er mest for å statuere eit eksempel som seier at dei det gjeld ville tatt seg betre ut i noko anna. Vi har trass alt dei kroppane vi har og det er inga spøk, det).

Det siste eksemplet eg kan kome i hog, er i fjor (viss det ikkje var året før....  Ikkje så lett å halde kontroll på tida. But, but........) I alle fall Dubrovnik! Dei unge jentene eg hadde med meg låg og sola seg og ein muskelbunt av dei svæææære syns at jentene var fine og stilla seg opp i utedusjen rett bortanfor der dei låg og sola seg.
Det kunne vel ikkje vere meir tydeleg det at han prøvde å få merksemda deira. Synd for han, for han hadde ikkje hellet med seg på si side. Dei syns berre det blei "kvalmt"! (Heldigvis!!)

Det kan nesten virke som at alle strender har ein slik mann...... Uansett, dei øydelegg for andre speedo-brukarar!
Så viss du er mann og bruker ei slik badebukse.....Ja, hugs berre på at store deler av den kvinnelege gruppa som "stirrar" på deg, faktisk tenker at det ikkje er særleg stilig. (Sjølv om dei ikkje kommenterer det. For det er jo trass alt noko som heiter "dannelse". )
Men, men, men...... Det er aldri for seint å snu. Du kan enno rette det opp ved å skifte badebukse!! :=)

Passasjer prøvde å åpne flydør i lufta. Jaja, heilt normalt!!
Er det rart at vi er mange som syns vi lev i ei gal verd? Ein kan jo ikkje føle seg trygg ein einaste stad!

Gjør sitt fornødne i heisen. Vel, kanskje hakket mindre skummelt enn flydøra, men gud betre kor kvalmt!! Enkelte er jo ikkje riktig rett!

Derfor er lakefiske nesten som sex. Jeeeezes! Lakefiske?? Jaujau..... Eg tenker eg lar vere å opne saka. Vg-nett skal få halde på røyndomen i fred. For uansett kva dei kjem med, har eg så absolutt ikkje tenkt å gå over til lakefiske for å ha det fornøyeleg!!

Stortingets spørretime avlyst. Ingen spørsmål stilt.  Hahaha....... Det står dårleg stilt til med opposisjonen når dei ikkje klarar å kome med eit einaste spørsmål til regjeringa for å prøve å nagle dei! Kanskje dei har tatt sommarferie??
Ikkje så dut kanskje........

Nei, natta innhentar meg som vanleg! Typisk!! :=)
Hasta mañana!

Part of me......


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar