søndag 14. november 2010

Joda....

Heimlengt!!! (og eg kjedar meg). Hotellovernattinger er ikkje så kult når ein må vere der åleine og kvelden enno så ung. Enno godt dei har internett-dekning på romma. På tv'n er det Skavlan som intevjuer Sissel Kyrkjebø og Carola om tryggleikskjensler osv. Juhuu...... Skikkeleg interessant på ein slik kveld. Så er det vel også litt om den sanne og sunne kjærleiken. Jaja, dei er jo begge dei rette til å uttale seg om det.
Eigentleg er det heile fem personar som sit i ein ring. Alle fem har vore gjennom skilsmisser. Litt teit å kringkaste det gjennom tv, då??! Snakk om å utlevere seg sjølv. Godt at her ligg ein fjernkontroll.......Svitsj, og der var dei borte:=)
På tv2 er jo alt så mykje betre.......Nanny! Jøsses, enkelte slit! Litt for mykje utlevering av seg sjølv der også, men det er i alle høve ikkje tvil om at enkelte treng den hjelpa Nanny tilbyr. Eg blir berre overgjett. Stooooooort og flott hus. Reine luksusen, men kustus på dei fire borna sine? Nope.... Plutseleg er eine bornet borte. Megastor eigedom med usikra basseng. Eg trur eg hadde fått panikk av mindre. Ingen faste rutiner, dei eldste borna må legge seg først, alle sover i samme rom (lite) på trass av at det er eit megastort hus og for ein elendig kommunikasjon.
Faren er rimeleg defensiv når det kjem til familien hans. Ingen skal kritisere han! Mike James er så viktig at han ikkje treng å gjere noko som helst heime. Kjerringa må gjere ALT! Han må jo trene, og det i seg sjølv er utmattande nok...... Det er jaggu godt vi ikkje er toppidrettsutøvarar då. Trur ikkje eg ville ha takla presset. For ein fjøsnisse..... Ei forgylla verd utan logikk.

Nei....Berre møl. Eg trur eg skrur av både tv'n og dataen. Det er vel ingen som har tatt skade av eit par ekstra timar med svevn. Eg får la tankane flyte litt først......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar